SIEMEN

BANGA

Boeken

Paul Liekens - De Piramide  | Energiebron van deze tijd

We geloven in wat we kunnen zien, in wat ons verstand ons toestaat te zien. We weten nu echter dat materie niet vast maar uit onzichtbaar kleine deeltjes bestaat en ... energie.

 

Dit Ankertje behandelt de stoffelijke piramide, de opbouw ervan, de afmetingen en een stukje geschiedenis. Het grootste deel echter handelt over energie.

De auteur beschrijft de bijzonder gunstige werking van piramidewater; hij geeft zijn ervaringen weer met opgeladen aluminiumfolie, dat onder andere pijn doet verdwijnen en verlammingsverschijnselen de kop indrukt. Slapen onder of boven een piramide ontspant. en men wordt fit en uitgerust wakker. Een piramide verdiept de meditatie en levert met telekinese, telepathie en pendelen onverwachte resultaten. Ook zijn er al ervaringen met wonen in een piramide. En natuurlijk worden de alom bekende voorbeelden van tuinieren, het bewaren van levensmiddelen, brandstofbesparing enzovoort behandeld.

 

Voor de doe-het-zelver wordt de precieze piramidevorm uiteengezet, met materiaalkeuze, plaatsing en gebruik ervan. Voor alles wil dit helder geschreven boekje de lezer echter het begrip 'energie' duidelijk maken om daarmee tevens een ingang te bieden tot het wezen van de piramide.

 

Het boekje is luchtig geschreven en heel praktisch.

 

Dit boekje bevat 95 pagina's en kost €9,50.

 

Mail me je postadres gegevens en ik zorg dat het (na betaling) bij je in de bus valt: info@siemenbanga.nl

Dorothé Lueb & Gea van der Wal - Lekker Anders!  | Een inspirerend kookboek

Een inspirerend kookboek voor iedereen die geïnteresseerd is in gezondheid en in voeding zoals de natuur het bedoeld heeft.

 

Er komt steeds meer inzicht in de werking van ons lichaam en de bouwstoffen die het nodig heeft. Het belang van eiwitten, (de juiste) vetten, vezels, vitaminen, mineralen en fyto-nutriënten is meer dan eens aangetoond. En die gezonde dingen zitten meestal niet in de pakjes en zakjes die je in de supermarkt koopt. Het ziet er leuk uit en het vult maar dat is het dan ook…

 

In de praktijk van alledag blijkt het lastig om iets op tafel te zetten wat zowel smakelijk als voedend is. Lekker Anders! bevat vele verrassende recepten zonder suiker, granen, melkproducten en zonder geur- kleur- en smaakstoffen. Zodat ook jij in een handomdraai iets lekker anders op tafel kunt zetten. De recepten zijn overzichtelijk weergegeven en bieden voor iedereen én voor ieder moment van de dag wat wils: lunches, soepjes, hartige taarten, toetjes, zelfs aan bonbons is gedacht.

 

Omdat we het belangrijk vinden dat je weet waarom je iets doet (of juist laat) geven we in het kort heldere en concrete achtergrondinformatie over voeding en de vertering ervan. Dan kun je kiezen op basis van kennis.

 

- In Lekker Anders! staan handige overzichten, waarop je in één oogopslag kunt zien:

- Wat qua voeding ‘niet slim is’ en hoe je kunt vervangen.

- Wat handig is om op voorraad te hebben

- Wat de belangrijkste bronnen van vitaminen en mineralen bronnen zijn

 

Dit boekje bevat 132 pagina’s vol informatie en recepten en kost €15.

 

Mail me je postadres gegevens en ik zorg dat het (na betaling) bij je in de bus valt: info@siemenbanga.nl

Etenswijs II  | Ons tweede (r)evelutionaire kookboek.

Etenswijs II staat boordevol leuke, geinige, aparte en vooral bijzondere gerechten. Alle gerechten zijn afgestemd op de werking van het menselijk lichaam en de bouwstoffen die het in een bepaalde situatie nodig heeft.

 

Zo zijn er gerechten opgenomen voor:

- De regulatie van de energie aanmaak

- De functie en de kwaliteit van de spijsvertering.

- Het oplossen van een ontstekingsproces (resoleomics)

- De ondersteuning van bindweefsel en bewegingsapparaat

- De regulering van lichamelijke processen

Het boekje is het resultaat van de noeste arbeid van de studenten van de opleiding ‘Epigenetisch Therapeut’. Er hebben in totaal 42 therapeuten aan meegewerkt.

 

Etenswijs II telt 187 pagina’s en heeft een handzaam A5 formaat. Het kookboekje kost 15 euro en je kunt het bij mij bestellen.  (paperback)

 

Mail me je postadres gegevens en ik zorg dat het (na betaling) bij je in de bus valt: info@siemenbanga.nl

Etenswijs III  | Ons derde (r)evelutionaire kookboek.

Etenswijs III is het derde (r)evolutionaire kookboek samengesteld door Evenwijze therapeuten. Etenswijs III staat boordevol leuke, geinige, aparte en vooral bijzondere gerechten.

 

Alle gerechten zijn afgestemd op de werking van het menselijk lichaam en de bouwstoffen die het in een bepaalde situatie nodig heeft. Zo zijn er onder andere gerechten opgenomen voor het herstel van barrières, de regulatie van het bioritme, de cholesterol aanmaak, neurotransmitters en de lever. Maar wil je graag de energie productie ondersteunen of de spijsvertering reguleren? Ook dat soort gerechten kun je in EtensWijs III vinden.

 

Het boekje is het resultaat van de noeste arbeid van de  studenten van de opleiding ‘Epigenetisch Therapeut’. Er hebben in totaal 48 therapeuten aan meegewerkt.

 

Etenswijs III telt 177 pagina’s en heeft een handzaam A5 formaat. Het kookboekje kost 15 euro en je kunt het bij mij bestellen. (paperback)

 

Mail me je postadres gegevens en ik zorg dat het (na betaling) bij je in de bus valt: info@siemenbanga.nl

SIEMEN

BANGA

website by roelina banga