SIEMEN

BANGA

Over mij

Siemen Banga

Artist of Energy

Even voorstellen...

Ik ben Siemen Banga. Ziekte en gezondheid houdt me al langere tijd bezig. Ik heb Sociale Psychologie gestudeerd en ben NLP-, Rapid Healing-, EFT- en Touch of Matrix Coach. Ter verdieping van mijn kennis heb ik daarnaast een opleiding tot Epigenetisch Therapeut gevolgd. Onlangs heb ik de opleiding tot Hypnose Therapeut bij Edwin Sellij afgerond. Deze opleiding volgde ik aan Hypnose Instituut Nederland en kijk ernaar uit om ook deze mooie techniek toe te passen in de praktijk. Het werkt prachtig.

 

Piramides

In een piramide wordt energie op een bepaalde manier gebundeld. Je lijf of dat wat je erin zet wordt daardoor beïnvloed. Ik maak niet alleen piramides, ik begeleid ook de processen waar je mee te maken krijgt als je in een piramide plaatsneemt.

 

Elke maand organiseer ik bij Evenwijs een Piramide Ervaringsdag. Kijk voor de eerstvolgende in de agenda!

 

Praktijk & Coaching

Als Epigenetisch Therapeut kijk ik met name naar verstoorde lichamelijke processen en de interactie tussen lichaam en psyche.

 

Ik hou ervan om de koe bij de horens te pakken. Duidelijk en direct, hier en nu. Er is nú een probleem, waar dat vandaan komt of waar dat ontstaan is, is in wezen niet belangrijk. Pak dat wat er is maar vast en ga ermee aan de slag, nú. Hier gebruik in verschillende interventies voor, een combinatie van verschillende technieken. Lees hier meer over bij Praktijk.

 

Verzamelpunt correctie

Terug naar de oorspronkelijke setting. Het menselijke lichaam kent naast een lichamelijk centrum (het hara punt) ook een emotioneel centrum. Dit emotionele centrum wordt het verzamelpunt genoemd. Het verzamelpunt heeft invloed op je humeur, je uitstraling, je prestaties en je verhouding met anderen en de wereld om je heen.

 

EtensWijs is een (r)evolutionair en Epigenetisch kookboek waar ook ik een bijdrage aan heb geleverd.

 

Workshops

Ik geef o.a. EFT workshops aan huis. EFT is een techniek die ik graag en veel toepas. Telkens weer sta ik versteld van de resultaten. Het is in een avond aan te leren dus wat houdt je tegen?

 

Lezingen

Ik mag graag vertellen over onderwerpen die me na aan het hart liggen - piramides, natuurlijke voeding, energetische processen. Deze lezingen geef ik op locatie.

 

Laat je emoties stromen en geef jezelf de vrijheid van handelen terug!

 

Opleidingen / Cursussen

- Hypnose - (Hypnose Instituut Nederland)

 

- Touch of Matrix (Günther de Jong)

 

- Verzamelpunt Correctie (Healthy Balance)

 

- Rapid Healing (Tom de Kok)

 

- EFT (Yvonne Toeset)

 

- Epigenetisch Therapeut (Evenwijs)

 

- NLP (Uptime training & Coaching)

 

- Sociale Psychologie (CorCaroli)

Afspraken / Locatie / Tarieven

Neem voor het maken van een afspraak contact met me op.

 

Mijn tarief is 37,50 per half uur. In overleg bepalen we de frequentie van de consulten.

 

Ik werk op twee locaties te weten:

Evenwijs opleidingscentrum,

Dubbelstraat 4, 8561 BC Balk

 

Voel je goed centrum,

Fonteinland 7 B, 8913 CZ Leeuwarden

SIEMEN

BANGA

website by roelina banga