SIEMEN

BANGA

Verzamelpunt correctie

Terug naar de oorspronkelijke setting.

 

Het menselijke lichaam kent naast een lichamelijk centrum (het hara punt) ook een emotioneel centrum. Dit emotionele centrum wordt het verzamelpunt genoemd. Bij de geboorte bevind het punt zich bij de navel. Tijdens je eerste 6-7 levensjaren verplaats het punt zich. Vanaf je 7e zit je emotionele centrum bij de thymus.

 

Het verzamelpunt heeft invloed op je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Met het verzamelpunt op de juiste plek bevind je je in het centrum van je eigen wereld en functioneer jij op je best. Het verzamelpunt heeft invloed op je humeur, je uitstraling, je prestaties en je verhouding met anderen en de wereld om je heen.

 

Geestelijke of lichamelijke gebeurtenissen kunnen invloed hebben op het verzamelpunt. Emotioneel ingrijpende situaties kunnen zelfs dusdanig van invloed zijn dat het verzamelpunt daardoor van z’n plek schiet. Een afwijkend positie veroorzaakt vervolgens verstoringen op alle gebieden. Het kan bijvoorbeeld tot gevolg hebben dat je de buitenwereld gaat wantrouwen, dat je de controle overal over wilt houden, dat je vooral reageert uit angst of je voortdurend zorgen maakt. Met andere woorden: je raakt ‘uit je centrum’ en dit kan op termijn ook lichamelijke klachten tot gevolg hebben.

 

Door het verzamelpunt te corrigeren kom je weer in contact met je eigen emotionele centrum en daardoor met je eigen energie. Daarna slaan andere behandelingen beter en makkelijker aan. En dat is mooi meegenomen want als je na de correctie ook iets doet met de ‘oorzaak’ van de verplaatsing blijf je ook in je kracht. Door het verzamel punt te corrigeren, heb ik al veel mooie dingen zien gebeuren,

 

In de meeste gevallen is één of twee keer corrigeren voldoende. Een week na de 1e  correctie controleer ik even of het punt nog goed zit. Indien nodig voer ik een tweede correctie uit. Bij hele jonge kinderen is het meestal voldoende om één van de ouders te corrigeren.

SIEMEN

BANGA

website by roelina banga