PRAKTIJK

Interventies

Ik hou ervan om de koe bij de horens te pakken. Duidelijk en direct, hier en nu. Er is nú een probleem, waar dat vandaan komt of waar dat ontstaan is, is in wezen niet belangrijk. Het gaat om de kracht van het nu. Als je nu nog steeds de emotie van toen kunt ervaren dan kun je dat nu gebruiken om er iets aan te doen.

 

Verzamelpunt correctie

De verzamelpuntlocatie van een lichamelijk en geestelijk gezonde volwassene ligt dicht bij de thymusklier in het midden van de borst. Bij de geboorte bevindt het verzamelpunt zich in de navelstreek.

 

De locatie beïnvloedt onze bewuste werkelijkheid en heeft grote gevolgen voor de fysieke en psychische gezondheid. Een verkeerde positie veroorzaakt lichte tot ernstige onevenwichtigheden in de energieverdeling van de hersenen en het zenuwstelsel, waardoor endocriene functies en hormoonwerking worden verstoord.

 

Met NLP kun je inzicht krijgen in de overtuigingen die je 'aangenomen' hebt maar die niet écht van jouw zijn. In wezen ben je gevormd door je omgeving, door de mening van je ouders, je vrienden, de dominee of de school. Je 'denkt' dat je 'zo' moet zijn om geaccepteerd te worden. Met NLP kom je er achter wat wezenlijk van jouw is en wat gevormd is door je omgeving.

 

Met Rapid Healing kun je op een eenvoudige wijze de overtuigingen van een ander vervangen door de overtuigingen van jezelf. Je kunt de boel als het ware 'resetten' waardoor oude conflicten en oude trauma's geen aangrijpingspunt meer hebben. Waardoor je feitelijk meer van jezelf en minder van je omgeving wordt.

 

Vaak roept een alledaags probleem emoties op die op dat moment 'nergens op slaan' maar die wel je reactie bepalen. Deze emoties zijn in de regel lang geleden gekoppeld aan een vergelijkbare situatie en hardnekkig 'blijven hangen'. Ze maken het probleem wat je nu hebt ook groter dan het feitelijk is. Verstandelijk kun je bedenken dat het onzin is en dat je anders zou moeten reageren maar je emoties zijn je de baas. Met EFT kun je op een eenvoudige wijze een emotie loskoppelen van een situatie. Hierdoor heb je bij een volgende vergelijkbare situatie in ieder geval de keuze om in plaats van links af, rechts af te slaan.

 

Alles is energie. Een blokkade dus ook. Soms wil je iets (een praktijk beginnen, afvallen, op reis, een andere baan zoeken, een relatie aangaan of verbreken, etc.) maar besef je dat het er steeds maar niet van komt, want... En dan zijn er duizenden redenen te bedenken waarom het logisch of begrijpelijk is waarom het er niet van komt. Met de Touch of Matrix methode kun je de oorzaak van dergelijke blokkades (zonder dat je inzicht hoeft te hebben in hoe, wat en waarom) uit je energiesysteem verwijderen. En daar zijn beslist zijn geen langdurige trajecten voor nodig. Het effect van Touch of Matrix is al na één behandeling te merken. Om dat, wat bij de eerste behandeling in beweging komt, te verankeren en verder uit te diepen maak ik nog twee vervolgafspraken met je. In de regel ben je dan je blokkade kwijt en kun je verder.

 

Voeding

Voeding is in mijn beleving de basis voor het welbevinden van lichaam én geest. Dat je lichaam de juiste voedingsmiddelen nodig heeft om te kunnen functioneren is begrijpelijk. Wat vaak vergeten wordt is dat ook je geest, je emoties en je psyche welvaren bij de juiste voedingsmiddelen. Voeding is iets waar ik zelf al jaren mee bezig ben en uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat het wel degelijk uitmaakt wat er naar binnen gaat (en wat niet). Als Epigenetisch Therapeut kijk ik naar de interactie tussen psychologische, neurologische, endocrinologische en immunologische processen. Dit, omdat geen enkel systeem op zichzelf staat en omdat een verstoring op het ene niveau een veranderingen op een ander niveau teweeg kan brengen.

 

 

 

SIEMEN

BANGA

website by roelina banga